keskiviikko 22. elokuuta 2012

ENSIMMÄINEN KÄVELY - LYHYT ASKEL, PITKÄ ASKEL

Ensimmäiseksi tutustun kansainväliseen Brahma Kumaris henkinen maailmanyliopisto -järjestöön. Organisaatio toimii 110 maassa ja keskuksia on yli 8 500. Suomen pääkeskus sijaitsee Helsingissä, Maneesikadulla.

"Opiskelemme henkistä tietoa, joka kunnioittaa kaikkien uskontojen perinteitä. Tieto selittää johdonmukaisesti sielun, Jumalan, ajan ja karman luonteen sekä valaistuneen elämäntavan. Harjoittelemme ja opetamme mieltä rauhoittavaa meditaatiota, joka tuo terveellisen tasapainon ulkoisen ja sisäisen maailman välille." 

Posiitiivisen ajattelun kurssia ei tänä syksynä järjestetä - se olisi ollut se kaikkein eniten light-versio, meille maallikoille - joten tempaisen suoraa päätä Vapaudu vihasta -luennolle 30.8. En malta odottaa!


Nettisivujen mukaan naiset ovat aivan keskeisessä roolissa organisaatiossa:"Ydinarvot, joiden katsotaan pohjautuvan perinteisesti naisellisiin ominaisuuksiin – kärsivällisyys, sietokyky, uhrautuminen, kiltteys ja rakkaus – tulisivat kasvavasti henkilökohtaisen kasvun, ihmissuhteiden ja ihmisläheisten yhdyskuntien pohjaksi.
"Näkemys tulevaisuuden maailmasta on harmonia sukupuolten välillä ja henkisyyteen pohjautuva kumppanuus, koska henkisyys on luottamuksen ja kunnioituksen avain. Tänä päivänä, vaikka naiset johtavat järjestöä, myös miehillä on tärkeä rooli keskusten koordinoijina ja muissa hallintotehtävissä."
Hmmm. I like the way this sounds:)

BKWSU Pääsivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti